• Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers

€ 15,00

€ 16,95 incl. btw

Artikelnummer: KERST22-038Beschikbaarheid: Uitverkocht


Dit pakket heeft de volgende inhoud:

Mexicaantjes, 90 gram
Barritas pipas, 100 gram
Nacho chips, 125 gram
Kaasdip jalapeno, 280 ml
Salsadip, 260 gram
Corona Extra pils 35,5cl, 2 stuks
Baza Keukentuintje Bio Chilipeper

Baza Keukentuintje, Bio Chilipeper
Baza Keukentuintjes Bio Chilipeper produceert langwerpige, puntige groene pepers, die bij rijping naar rood verkleuren en scherp smaken. Lekker om in diverse gerechten te gebruiken.

In deze Baza kweektasjes zit 1,3 L speciale kweekaarde met bio-voeding en een zakje Baza bio-zaden. Het zijn kant-en-klare kweektuintjes, zodat je zelf je kruiden en plantjes kunt kweken.

Na opening van de verpakking doe je de aarde in het kweektasje, dan de zaden zaaien in de bovenlaag van de aarde en daarna water geven. Nu is het wachten tot de eerste plantjes gaan groeien.

De Baza kweektassen worden gemaakt uit afgedankte zakken/balen waar theebladeren in hebben gezeten. Deze zakken werden vroeger in India (West Bengalen) na het verwerken van de theebladeren als afval gedumpt of verbrand omdat ze bedrukt zijn met logo's of teksten. De verzamelaars krijgen nu een beloning voor het inleveren van de zakken.
Nadat de patronen uitgesneden zijn, worden ze op naaimachines heel precies in elkaar gezet. Zo ontstaat uit gebruikt verpakkingsmateriaal een hele serie nieuwe kweekproducten van Baza. Het is een sterk en duurzaam materiaal.

In Nederland wordt er een speciale aardemix aan toegevoegd en de zaden worden in speciale vochtbestendige zakjes bijgesloten. Dan worden de plantlabels en gebruiksaanwijzingen toegevoegd.
Er worden verschillende thema's gemaakt zoals kweeksets voor thee, kruiden, tuintjes voor vlinders, bijen of lieveheersbeestjes, voor vogels en tomaten.
Elke tas heeft een andere bedrukking waardoor hij uniek is.

Al met al een geweldig leuk gerecycled product voor nog meer kleur in huis, tuin, op balkon of terras.
Leuk om als cadeau te geven of natuurlijk om zelf te krijgen.

+ Toon de gehele inhoud

Anderen kochten ook

Keuzekado 50
Keuzekado 50
€ 50,00
€ 55,55 incl. btw
Leverbaar
Keuzekado 65
Keuzekado 65
€ 65,00
€ 72,22 incl. btw
Leverbaar
Keuzekado 85
Keuzekado 85
€ 85,00
€ 94,44 incl. btw
Leverbaar
Keuzekado 75
Keuzekado 75
€ 75,00
€ 83,33 incl. btw
Leverbaar
© 2023 E-ditional